Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

15 червня відзначає свій 97-й День народження Почесний громадянин Дергачівського району та міста Дергачі Пилип Юхимович Касатонов

Новини
15.06.2021
 
«У Вашій славетній біографії жива історія! Ваш героїчний, яскравий життєвий шлях, високі бойові досягнення здобули Вам глибоку шану і честь на Дергачівщині, Харківщині, по всій Україні та за її межами. Ви – приклад мужності, патріотизму та порядності. Дякуємо, що надихаєте усіх оптимістичніше сприймати життя. Щиро бажаємо міцного здоров'я, щастя, радості, наснаги і затишку в родинному колі», – зазначив у привітанні Вячеслав Задоренко.
18-річним юнаком Пилип Юхимович пройшов з боями від Курської дуги через територію України до чеської столиці Праги, воював у складі 167-ї Сумсько-Київської Червонопрапорної стрілецької дивізії наводчиком мінометної батареї.
Ветеран був нагороджений орденами «Слави» ІІ та ІІІ ступенів, «Вітчизняної війни» І та ІІ ступеня, «За мужність» ІІІ ступеня, Подяками за визволення Польщі, Чехословаччини і Німеччини.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше