Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

14 жовтня в Дергачівській громаді відбулися урочистості з нагоди Дня захисників і захисниць України, Дня Українського козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці

Новини
14.10.2021

Урочисті заходи розпочалися зі вшанування пам’яті загиблих українських воїнів на могилі Романа Радівілова – Кіборга, захисника Донецького аеропорту, який загинув у 2016 році, відстоюючи територіальну цілісність нашої держави у війні на Сході.

Міський голова Вячеслав Задоренко висловив глибоку шану всім воїнам, полеглим за захист України, їхнім родинам, а також подякував присутнім ветеранам АТО/ООС, військовослужбовцям, активістам та громадським діячам за корисні ініціативи та сприяння у розбудові патріотизму на Дергачівщині.

О 12:00 на площі Перемоги біля Дергачівського будинку культури розпочалися святкування, перенесені сюди з раніше анонсованого місця проведення – гори Січ – у зв’язку з погодними умовами.

Очільник громади Вячеслав Задоренко разом з депутатом обласної ради, першим заступником міського голови Євгеном Шатохіним привітали всіх присутніх зі святами. Керманичі Дергачівщини побажали жителям рідного краю і всім українцям щастя, козацької мужності й згуртованості, Божої ласки, віри у краще майбутнє нашої держави та процвітання українському народу.

На мешканців і гостей міста Дергачі чекала святкова програма за участі вихованців Дергачівської дитячої кінно-спортивної школи, Харківської обласної федерації бойового хортингу, Спортивно-оздоровчого комплексу «Зевс», представників Слобідського козацького війська та творчих колективів місцевого Будинку культури.

Після завершення урочистостей усі присутні мали змогу почастувати смачну польову козацьку кашу від Дергачівського міського голови та патріотів Дергачівщини. Процес приготування каші очолив Анатолій Банген.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше