Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

13 вересня відбулася XXIX сесія Дергачівської міської ради VIII скликання

Новини
13.09.2022

🎦 Сесія проходила в режимі відеоконференції. В її роботі взяли участь 23 депутатів. У процесі роботи розглянуто і прийнято 12 питань порядку денного.

З основного на сесії 👇

🟢 На період дії воєнного стану у новій редакції затверджено Програму підтримки підприємств, установ, закладів та суб’єктів господарювання різних форм власності, що надають послуги внутрішньо-переміщеним особам і населенню Дергачівської громади та знаходяться як на території громади, так і за її межами (наприклад, санаторій «Бермінводи»). На потреби цих установ з місцевого бюджету загалом виділено 400 тис. грн.

🟢 Внесено доповнення до Програми підтримки та розвитку вторинної медичної допомоги на 2021-2025 роки, що надається КНП «Дергачівська центральна лікарня». Згідно зі змістом доповнень, міська рада виділяє ресурси на заміну вікон в адміністративних будівлях лікарні, пошкоджених ворожими обстрілами.

🟢 Внесено зміни та доповнення до Програми розвитку освіти Дергачівської міської ради на 2021-2025 рр. Серед іншого, виділено 4 млн грн на поточний ремонт пошкоджених освітніх закладів громади.

🟢 Прийнято рішення про надання згоди на безоплатне проходження у 2022 році щорічного медичного огляду працівників Харківського районного управління та 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Харківській області на базі Дергачівської центральної лікарні.

☑️ Депутатами Дергачівської міської ради погоджено розпорядження міського голови Вячеслава Задоренка про призначення Вікторії Балюк на посаду начальника Управління освіти, культури, молоді та спорту.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше