Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

120 окремий батальйон територіальної оборони відзначив річницю від дня свого створення

Новини
24.08.2021
120 окремий батальйон територіальної оборони відзначив річницю від дня свого створення
Третю річницю з дня створення відзначив особовий склад 120-го окремого батальйону тероборони. До його складу входять офіцери, резервісти першої і другої черги оперативного резерву, серед яких є учасники бойових дій, волонтери, а також громадяни, які в разі небезпеки готові стати на захист нашої держави.
Урочистий захід відбувся за участі керівництва Дергачівської міської ради, представників Харківської обласної державної адміністрації та Харківської районної ради, Харківського районного територіального центру, родичів та близьких бійців батальйону.
Міський голова Вячеслав Задоренко, депутат обласної ради Євген Шатохін привітали особовий склад та вручили відзнаки, медалі й Почесні грамоти кращим військовослужбовцям батальйону.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше