Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

11 травня відбулось установче засідання штабу підготовки до опалювального сезону 2023-2024 років

Новини
11.05.2023

11 травня під головуванням заступника міського голови Олександра Туренка відбулось установче засідання штабу підготовки до опалювального сезону 2023-2024 років 

Присутні на засіданні керівники комунальних підприємств, старости старостинських округів, представники Харківобленерго та Харківгазу розповіли про стан підготовки об’єктів теплопостачання та поточну ситуацію з критичною інфраструктурою у громаді.

Загалом у місті Дергачі та у Безруківському старостаті підготовка до опалювального сезону йде за графіком без ускладнень. У Слатинському та Русько-Лозівському старостатах тривають відновлювальні роботи критичної інфраструктури, які передбачається завершити до початку осені. У Козачолопанському окрузі наявних проблем з об’єктами теплопостачання немає, однак ситуацію передбачити неможливо у зв’язку з постійними обстрілами з боку держави-агресора. Найскладніша ситуація у Прудянському, Токарівському та Проходівському округах, на території яких газова і енергетична інфраструктура зазнала суттєвих руйнувань, а величезна кількість залишених росіянами мін не дозволяє швидко вирішити цю проблему.

Попри труднощі, підготовка до опалювального сезону триватиме на всій території Дергачівщини. Міська рада у межах власних повноважень намагається докладати до цього максимум зусиль.

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше