Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

100-річний ювілей відсвяткуавла жителька Слатиного Наталія Іванівна Лаврова

Новини
05.09.2021
У святковому родинному колі зібралися найдорожчі серцю ювілярки люди – діти, онуки, правнуки, близькі та односельці, аби привітати й подякувати за турботу материнського серця, порядність і доброту.
Довгожительку Дергачівської громади привітали міський голова Вячеслав Задоренко та староста Євген Івахненко, побажали міцного здоров’я, сімейного затишку, вручили подарунки та квіти.
Незважаючи на свій поважний вік, іменинниця при добрій пам’яті й на сьогоднішній день читає улюблену газету «Вісті Дергачівщини» без окулярів. Під час зустрічі вона з родиною охоче ділилися своїми спогадами нелегких життєвих сторінок, адже їм довелося пройти чимало випробувань та буремних подій, непростих і вирішальних моментів протягом життя.
Наталія Іванівна народилася 2 вересня 1921 року. Має велику дружню родину. Разом з чоловіком виховала трьох синів – Миколая, Анатолія та Сергія. Дочекалася трьох внуків та п'ятьох правнуків. Все життя працювала санітаркою у Харківській міській клінічній лікарні №27.
Наталія Іванівна є яскравим прикладом невтомної трудівниці та берегині родинного вогнища, носієм життєвої мудрості та досвіду.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше