Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

10 грудня у місті Харкові відбулась урочиста церемонія нагородження щорічного обласного фестивалю «Молодіжний лідер року»

Новини
11.12.2021

Цей фестиваль є традиційним для Харківщини та проводиться з метою виявлення, підтримки та заохочення молодіжних лідерів, які сприяють створенню соціально-економічних, політичних, організаційних та правових, спортивних, культурних та освітньо-наукових умов для життєвого самовизначення, реалізації творчого потенціалу молоді в інтересах суспільства.

Відділом культури, молоді та спорту Управління освіти, культури, молоді та спорту Дергачівської міської ради на обласний конкурс було направлено переможців відбіркового етапу Дергачівської громади.

Управлінням у справах молоді та спорту Харківської облдержадміністрації були визначені кращі молодіжні лідери Харківщини в 2021 році, шість з яких – представники Дергачівщини.

Переможцем за версією КУ «Харківський обласний центр молоді» в номінації «Молодий науковець» став Скидан Ярослав, «Фізична культура та спорт» – Жигалова Марiя, «Журналістика, тележурналістика» – Кулік Олександр, лауреатами конкурсу в номінації «Позашкільна освіта» стали Гужва Аліна та Позднякова Ірина, в номінації «Працівник сфери освіти» – Токар Марина.

Дергачівська міська рада вітає молодіжних лідерів та бажає успіхів у подальших починаннях!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше