Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

10 червня відбувся черговий прийом громадян Дергачівським міським головою

Новини
10.06.2021
Під час особистого прийому мешканці міста Дергачі порушили питання надання матеріальної допомоги на лікування, безкоштовного забезпечення технічними засобами людей з обмеженими можливостями та онкохворих осіб згідно індивідуальної програми реабілітації.
Також до Вячеслава Задоренка звернулися щодо правових питань, погодження меж земельної ділянки, кронування дерев та благоустрою пішохідної зони по вулиці 23 Серпня.
Окрім цього, батьки-вихователі будинку сімейного типу звернулися до міського голови за допомогою у забезпеченні дровами.
Усі питання, озвучені у процесі прийому, Вячеслав Задоренко взяв під особистий контроль та поставив чіткі завдання профільним заступникам.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше