Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

1 серпня відзначив свій 95-й день народження учасник бойових дій Другої світової війни Ілля Васильович Панченко

Новини
02.08.2021
1 серпня відзначив свій 95-й день народження учасник бойових дій Другої світової війни, мешканець міста Дергачі Ілля Васильович Панченко.
Іллю Панченка було призвано на військову службу в 352-й стрілковий полк 117-ї Гвардійської стрілкової дивізії 1 січня 1944 року. З 9 серпня по 3 вересня 1945 року Ілля Васильович брав участь у радянсько-японській війні та відзначився у боях за звільнення Маньчжурії.
В цей святковий день до оселі іменинника з привітаннями завітали очільник громади Вячеслав Задоренко спільно з головою міської організації ветеранів України Сергієм Остапенком.
Вячеслав Валентинович висловив ювіляру слова глибокої шани, подякував за мужність, відвагу, побажав міцного здоров’я та довголіття.
"Ми шануємо подвиги ветеранів та цінуємо кожну мить, проведену поруч з ними. Саме завдяки неоціненному подвигу цих людей існує наша сучасна цивілізація. Низький вам уклін, Ілля Васильовичу!" – зазначив під час привітання Дергачівський міський голова.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше