Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

💡 У АТ «Харківобленерго» надали роз’яснення стосовно відновлення електропостачання у старостинських округах Дергачівської громади

Новини
11.10.2022

У товаристві зазначили, що внаслідок чисельних ворожих обстрілів практично yci об’єкти електричних мереж товариства, від яких здійснюється електропостачання населених пунктів у старостинських округах, були пошкоджені та зруйновані.

Для безпечного та оперативного виконання робіт наразі потрібно забезпечити передусім розмінування території, на якій розташовані об’єкти товариства, далі обстеження обладнання для оцінки характеру та ступеня пошкоджень або руйнувань. У такому разі можливо проводити аварійно-ремонтні роботи. На даний час проводяться роботи з розмінування територій по селу Руська Лозова та селу Безруки. Виконання таких робіт при тoмy може тривати, як правило, до місяця залежно від об’єму та складності пошкоджень обладнання. Tepмiн виконання робіт щодо обладнання, яке знищене або отримало дуже значні пошкодження, може бути більшим.

Для відновлення електропостачання села Безруки розглядається питання будівництва ділянки ЛЕП 10 кВ вiд іншого джерела живлення за умови вирішення питання фінансування будівництва за рахунок коштів, що виділяються з державного бюджету.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше